Je wenst een tweedehandswagen aan te kopen of je wagen te laten herstellen? Bij AUTOCENTER LDS uit Lebbeke bent u aan het juiste adres. Verkoop, verhuur, onderhoud en herstellingen of carrosseriewerk, onze werknemers staan steeds voor u klaar! Bij AUTOCENTER LDS werken we steeds met de hoogste zorg en expertise aan uw wagen. Ons team van vakkundige medewerkers en techniekers staan elke dag voor u klaar.

VERKOOP TWEEDEHANDSWAGENS

Je wil een tweedehands auto kopen en bent op zoek naar een ruim aanbod van kwalitatieve tweedehandswagens? Met onze jarenlange expertise in de autosector, zijn wij gespecialiseerd in jonge tweedehandswagens. Hierbij gaan we steeds op zoek naar zo goed als nieuwe wagens, waardoor we je een betere ervaring kunnen bieden.

Mensen zijn vaak ongerust over de voorgeschiedenis van een tweedehandswagen, maar na onze grondige analyse en poetsbeurt, kan je gerust zijn over de kwaliteit van ons tweedehands aanbod. Bij AUTOCENTER LDS geniet u van 12 maanden garantie!

ONDERHOUD & HERSTELLINGEN ALLE MERKEN

Een onderhoud of dringende herstelling nodig? Bij AUTOCENTER LDS zit je goed. We zorgen voor oplossingen die werken voor jaren rijplezier zonder zorgen. Beter voorkomen dan genezen. Met een regelmatig onderhoud vermijd je problemen en als je dan toch een herstelling nodig hebt, dan heb je in geen tijd een oplossing. Daar kun je op vertrouwen!

Een klein onderhoud om de 15.000 km is essentieel voor elke wagen. Om de 30.000 km heeft je wagen ook nood aan een groot onderhoud. Het is belangrijk om het onderhoud tijdig te laten uitvoeren. Maak een afspraak en het onderhoud is zo geklaard.

VERHUUR & VERVANGWAGENS

Terwijl ons team al het nodige doet om uw auto te herstellen, kunt u tegen een heel voordelige prijs een vervangwagen huren die aan uw behoeften voldoet.  Wenst u liever een wagen te huren voor een bepaalde periode? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

LAK & CARROSSERIE

Lakschade door een kras of steenslag? Bij AUTOCENTER LDS herstellen wij iedere lakschade. Lakschade niet tijdig herstellen kan ervoor zorgen dat je auto begint te roesten. Hierdoor is het aangeraden om steeds zo snel mogelijk de schade te laten herstellen zodat je auto zijn waarde behoudt. Wij werken steeds met moderne en milieuvriendelijke reparatietechnieken en hebben persoonlijke aandacht voor jou als klant.

Wij hebben verschillende technieken in huis om lakschade te herstellen, zoals met spotrepair. Met deze methode worden kleine beschadigingen aan je auto snel en vakkundig gerepareerd. Spotrepair is een plaatselijke cosmetische bewerking. Met een kleine lakschade is het tegenwoordig niet meer nodig om een compleet deel van de auto te spuiten. Hierdoor bespaar je aanzienlijk op de kosten van het herstellen.

De kosten voor het herstellen van autolak hangen af van de ernst van de schade en de plaats waar de lak van je auto beschadigd is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij kunnen je alles vertellen over de kosten van lakschade herstellen en een vrijblijvende offerte opvragen.

AIRCOSERVICE

De airco is een belangrijk onderdeel van je auto, een tijdig onderhoud is een must. Zo vermijd je ernstige kosten en geniet je altijd van de juiste temperatuur in je auto op elk moment van het jaar.

De hete zomers en strenge winters maken het voor elke bestuurder noodzakelijk om de airco van de auto goed te onderhouden. De airco houdt tijdens de zomer de lucht koel en tijdens de winter heb je geen last van beslagen ramen. Om problemen te voorkomen laat je idealiter elke twee jaar het koelmiddel verversen en de olie in het aircocircuit bijvullen. Bij AUTOCENTER LDS helpen we je snel en professioneel verder voor een correcte prijs. En dit met de glimlach.

AUTOCENTER LDS blijft bij en is helemaal mee met de nieuwe ontwikkelingen in de auto-industrie, we werken onder meer met recente uitleescomputers. We zijn uitgerust met een aangepaste installatie voor het nieuw milieuvriendelijk aircogas, verplicht voor nieuwe wagens. Meer weten? Vraag ons team om advies voor jouw airco.

STORINGSDIAGNOSE

Je kunt niet verder met de wagen? Een vreemd geluid? Een ander probleem? Laat ons toe om een diagnose te stellen en het probleem te detecteren met onze diagnose-apparatuur en software. Ons vakbekwaam team doet al het nodige om de juiste oplossing te vinden. Je weet op voorhand precies waar je aan toe bent, reken op ons deskundig advies. Dankzij onze expertise en de nieuwste diagnose apparatuur heeft uw wagen geen geheimen voor een AUTOCENTER LDS.

BANDEN EN VELGEN

Het juiste profiel en de juiste bandenspanning zijn van belang voor de veiligheid, baanligging en energieverbruik van uw wagen. Het team van AUTOCENTER LDS staat klaar om u te adviseren met betrekking tot de juiste keuze van uw winter-of zomerbanden, dit op maat van uw budget.

Om snelle slijtage van ophanging en banden te vermijden van uw wagen, is de juiste balancering van uw banden belangrijk. Hierdoor rijdt u vele veiliger door een optimale baanligging. Geef uw wagen een persoonlijke of sportieve look met aluminium velgen.

Aarzel niet om u te informeren over zowel winterbanden en/of balancering en wieluitlijning en/of velgen. Neem gerust even contact bij ons op.

Ons aanbod

Je wil een tweedehands auto kopen en bent op zoek naar een ruim aanbod van kwalitatieve tweedehands auto’s? Met onze jarenlange expertise in de autosector, zijn wij gespecialiseerd in jonge tweedehandswagens.

Overname

Op zoek naar een nieuwe wagen, maar je wil van jouw oude wagen afraken? In functie van de algemene staat, ouderdom en kilometerstand zullen we je steeds een correcte prijs voorstellen….