WELKOM BIJ AUTOCENTER LDS

Van kindsbeen af sleutelde Luk De Smedt uit Lebbeke aan wagens op de oprit van het ouderlijk huis. Het duurde dan ook niet lang dat deze fascinatie voor mechaniek werd omgezet in de opstart van zijn eigen onafhankelijke garage. Met de komst van Davy Temmerman in 2010 werd ook het segment van de 2dehands wagens verder uitgebreid. Anno 2020 is AUTOCENTER LDS uitgegroeid tot een kwalitatieve multibrand garage met tonnen ervaring in service en verkoop. Klanten adviseren, helpen en hun de juiste wagen verkopen, daar doen wij het voor bij AUTOCENTER LDS!

Wens je een 2de hands wagen te kopen of je wagen te laten herstellen? Bij AUTOCENTER LDS uit Lebbeke bent u aan het juiste adres. Verkoop, onderhoud, herstellingen of carrosseriewerk, onze werknemers staan steeds voor u klaar! Bij AUTOCENTER LDS werken we steeds met de hoogste zorg en expertise aan uw wagen. Ons team van vakkundige medewerkers en techniekers staan elke dag voor u klaar.

Directie & verkoop

Bij AUTOCENTER LDS willen we dat u, de klant, zich thuis voelt. Hier vindt u de contactgegevens van onze medewerkers. Zo kan u zich meteen tot de juiste persoon richten met uw vragen. Elk van hen is expert in zijn vak en helpt u met plezier verder.

Luk De Smedt

Zaakvoerder
+32 (0)477 43 90 08

Davy Temmerman

Verkoop
+32 (0)486 69 34 23